DOPRAVA ZDARMA K NÁKUPU NAD 1200 KČ

Nejlepší přírodní dekorativní kosmetika na léto

Léto je tady! A s ním přichází i otázka, jakou kosmetiku používat, aby i v letním pařáku zůstala vaše pleť bez chybičky. Aby k ní byla šetrná a stejně tak šetřila i místo v kosmetické taštičce, když jedete na dovolenou. Nebojte se, známe odpověď! Máme pro vás pět zaručených tipů na nejlepší přírodní dekorativní kosmetiku, která vás nezklame na exotické dovolené ani na pikniku v parku.

1. Minerální make-up

Minerální make-up je po právu bestseller, na který nedají dopustit tisíce žen. S tímto přírodním zázrakem s přirozenou UV ochranou SPF 15 můžete bez obav i na sluníčko. Přírodní ingredience nezatěžují pleť, mají antibakteriální účinky a umožňují pokožce volně dýchat.

Minerální make-up vypadaná na pleti naprosto přirozeně a za každých okolností drží tam, kde má. Nezradí vás, když vás na výletě překvapí průtrž mračen, ani při decentní koupačce v moři (osobně testováno).

2. Fixační pudr s matujícím efektem Flawless Matte

Pokud hledáte nejlepší pudr na léto, je to Flawless Matte. Tento přírodní must-have produkt je skvělý nejen pro mastnou pleť. Udržuje pleť sametově matnou a plní svou funkci bez kompromisů i v horkých letních dnech. Řekněte „bye bye“ upocenému, mastnému a lesklému čelu!

NÁŠ TIP: Fixační pudr Flawless Matte můžete použít i pod minerální make-up, kdy vám zaručí elegantně matný vzhled po celý den.

3. Krémové multilíčidlo na rty a tváře

Vykouzlete přirozený ruměnec na tvářích a sytou barvu na rtech díky jedinému produktu. S multilíčidlem 2 v 1 v praktickém balení se zrcátkem navíc ušetříte místo v kabelce. Díky vysokému obsahu přírodních olejů hydratuje, vyživuje a pěstí pokožku. Intenzitu odstínu vyladíte množstvím použitého líčidla. Vybrat si můžete ze čtyř šťavnatých odstínů.

4. Řasenka Big Lash Mascara

Jsou chvíle, kdy stačí jen zvýraznit své řasy a jít. Tato přírodní řasenka je proto přesně tím, co potřebujete. Krásně řasy natočí, zahustí, a co je nejdůležitější, drží a nemaže se ani v parném letním dni. Milovat ji budou i majitelky citlivých očí.

5. Duo paletka na konturování Sculpt & Glow

Konturování je v kurzu a není se čemu divit. Paletka na konturovaní Sculpt & Glow dokáže zvýraznit vaše lícní kosti, opticky vymodelovat tvář, a zamaskovat tak drobné nedostatky tváře. Použít ji můžete i jako oční stíny na letní party nebo na schůzku s kamarádkou u skleničky prosecca. Díky malému praktickému balení se vejde do každé kabelky.

Vyzkoušejte nejlepší přírodní dekorativní kosmetiku na léto a objevte sílu přirozené krásy. S minerálním make-upem, pudrem, krémovým multilíčidlem, konturovací paletkou a přírodní řasenkou snadno vytvoříte svůdný a neodolatelný look. Užijte si bezstarostné léto s produkty od Lily Lolo, které pečují o váš půvab i o pokožku.